undergraduate thesis
Perspectives of pig meat production in Vukovar-srijem country

Tomislav Maslać (2018)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR SPECIAL ZOOTECHNIQUE
Cite this document...

Maslać, T. (2018). Mogućnost proizvodnje svinjskog mesa u Vukovarsko-srijemskoj županiji (Undergraduate thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334720

Maslać, Tomislav. "Mogućnost proizvodnje svinjskog mesa u Vukovarsko-srijemskoj županiji." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334720

Maslać, Tomislav. "Mogućnost proizvodnje svinjskog mesa u Vukovarsko-srijemskoj županiji." Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334720

Maslać, T. (2018). 'Mogućnost proizvodnje svinjskog mesa u Vukovarsko-srijemskoj županiji', Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 23 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334720

Maslać T. Mogućnost proizvodnje svinjskog mesa u Vukovarsko-srijemskoj županiji [Undergraduate thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2018 [cited 2019 March 23] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334720

T. Maslać, "Mogućnost proizvodnje svinjskog mesa u Vukovarsko-srijemskoj županiji", Undergraduate thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2018. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:334720