master's thesis
Influence of sex and leanness on quality traits of hybrid pigs

Tamara Dumančić (2013)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR SPECIAL ZOOTECHNIQUE
Cite this document...

Dumančić, T. (2013). Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Dumančić, Tamara. "Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Dumančić, Tamara. "Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Dumančić, T. (2013). 'Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 20 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

Dumančić T. Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2013 [cited 2019 March 20] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635

T. Dumančić, "Utjecaj spola i udjela mišićnog tkiva na svojstva kakvoće hibridnih svinja", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2013. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:398635