master's thesis
Feasibility study for of innovative products based on cherries (Prunus avium L.)

Dino Duždagić (2016)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR AGROECONOMICS
Cite this document...

Duždagić, D. (2016). Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.) (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581

Duždagić, Dino. "Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581

Duždagić, Dino. "Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.)." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581

Duždagić, D. (2016). 'Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.)', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 24 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581

Duždagić D. Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.) [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2016 [cited 2019 March 24] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581

D. Duždagić, "Studija izvodljivosti za proizvodnju inovativnih proizvoda na bazi trešnje (Prunus avium L.)", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2016. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:713581