master's thesis
Analysis of sugar industry in the EU and assessment of an entrepreneurial capacity for a startup company in Republic of Croatia

Tomislav Vestić (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR AGROECONOMICS
Cite this document...

Vestić, T. (2017). Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310

Vestić, Tomislav. "Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310

Vestić, Tomislav. "Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310

Vestić, T. (2017). 'Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 26 April 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310

Vestić T. Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2017 [cited 2019 April 26] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310

T. Vestić, "Analiza proizvodnje šećera u EU i procjena poduzetničkog potencijala za pokretanje poslovanja u RH", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:871310