master's thesis
The influence of grape harvest on fermentation and quality of red wines

Marijan Kontrec (2017)
Josip Juraj Strossmayer University of Osijek
Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek
DEPARTMENT FOR AGROECOLOGY
Cite this document...

Kontrec, M. (2017). Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina (Master's thesis). Retrieved from https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109

Kontrec, Marijan. "Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109

Kontrec, Marijan. "Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina." Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109

Kontrec, M. (2017). 'Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina', Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, accessed 21 March 2019, https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109

Kontrec M. Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina [Master's thesis]. Osijek: Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek; 2017 [cited 2019 March 21] Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109

M. Kontrec, "Utjecaj načina berbe grožđa na tijek fermentacije i kvalitetu crnih vina", Master's thesis, Josip Juraj Strossmayer University of Osijek, Faculty of Agrobiotechical Sciences Osijek, Osijek, 2017. Available at: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:844109