završni rad
Alelopatski utjecaj poljskog maka (Papaver rhoeas L.) na salatu

Petra Dasović (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Zaštitu bilja
Citirajte ovaj rad...

Dasović, P. (2017). Alelopatski utjecaj poljskog maka (Papaver rhoeas L.) na salatu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:535022

Dasović, Petra. "Alelopatski utjecaj poljskog maka (Papaver rhoeas L.) na salatu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:535022

Dasović, Petra. "Alelopatski utjecaj poljskog maka (Papaver rhoeas L.) na salatu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:535022

Dasović, P. (2017). 'Alelopatski utjecaj poljskog maka (Papaver rhoeas L.) na salatu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:535022

Dasović P. Alelopatski utjecaj poljskog maka (Papaver rhoeas L.) na salatu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 18.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:535022

P. Dasović, "Alelopatski utjecaj poljskog maka (Papaver rhoeas L.) na salatu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:535022