završni rad
Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika

Ante Stanković (2017)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Agroekonomiku
Citirajte ovaj rad...

Stanković, A. (2017). Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625

Stanković, Ante. "Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625

Stanković, Ante. "Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625

Stanković, A. (2017). 'Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625

Stanković A. Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2017 [pristupljeno 18.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625

A. Stanković, "Proizvodnja kamilice kao poduzetnička prilika – tehnologija i ekonomika", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:761625