diplomski rad
KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE

Helena Mašaberg (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Zaštitu bilja
Citirajte ovaj rad...

Mašaberg, H. (2014). KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914

Mašaberg, Helena. "KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914

Mašaberg, Helena. "KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914

Mašaberg, H. (2014). 'KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 19.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914

Mašaberg H. KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 19.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914

H. Mašaberg, "KRITIČNO RAZDOBLJE ZAKOROVLJENOSTI U PROIZVODNJI SOJE", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:669914