završni rad
Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje

Anasztazia Sabo (2011)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Agroekonomiku
Citirajte ovaj rad...

Sabo, A. (2011). Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881

Sabo, Anasztazia. "Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881

Sabo, Anasztazia. "Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881

Sabo, A. (2011). 'Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881

Sabo A. Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2011 [pristupljeno 18.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881

A. Sabo, "Znanjem i iskustvom dobre prakse Laga-a Beremend do razvoja Laga-Baranje", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:875881