diplomski rad
Higijena i obrada mesa divljači

Andreja Dečak Kovač (2014)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Lovstvo, Ribarstvo i Pčelarstvo
Citirajte ovaj rad...

Dečak Kovač, A. (2014). Higijena i obrada mesa divljači (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:864759

Dečak Kovač, Andreja. "Higijena i obrada mesa divljači." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:864759

Dečak Kovač, Andreja. "Higijena i obrada mesa divljači." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:864759

Dečak Kovač, A. (2014). 'Higijena i obrada mesa divljači', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 18.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:864759

Dečak Kovač A. Higijena i obrada mesa divljači [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2014 [pristupljeno 18.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:864759

A. Dečak Kovač, "Higijena i obrada mesa divljači", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:864759