završni rad
UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA PRINOS RAZLIČITIH SORATA SOJE

Ivan Drenjančević (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Bilinogojstvo
Citirajte ovaj rad...

Drenjančević, I. (2016). UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA PRINOS RAZLIČITIH SORATA SOJE (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:640733

Drenjančević, Ivan. "UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA PRINOS RAZLIČITIH SORATA SOJE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:640733

Drenjančević, Ivan. "UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA PRINOS RAZLIČITIH SORATA SOJE." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:640733

Drenjančević, I. (2016). 'UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA PRINOS RAZLIČITIH SORATA SOJE', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 24.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:640733

Drenjančević I. UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA PRINOS RAZLIČITIH SORATA SOJE [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 24.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:640733

I. Drenjančević, "UTJECAJ BAKTERIZACIJE NA PRINOS RAZLIČITIH SORATA SOJE", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:640733