završni rad
PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA

Josip Ileš (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Specijalnu zootehniku
Citirajte ovaj rad...

Ileš, J. (2016). PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519907

Ileš, Josip. "PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519907

Ileš, Josip. "PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519907

Ileš, J. (2016). 'PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 20.02.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519907

Ileš J. PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 20.02.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519907

J. Ileš, "PERSPEKTIVE I MOGUĆNOSTI U SELEKCIJI KOZA NA PROIZVODNJU MESA", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:519907