diplomski rad
Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici

Andrea Arežina (2016)
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek
Zavod za Bilinogojstvo
Citirajte ovaj rad...

Arežina, A. (2016). Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071

Arežina, Andrea. "Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071

Arežina, Andrea. "Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071

Arežina, A. (2016). 'Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, citirano: 24.03.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071

Arežina A. Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek; 2016 [pristupljeno 24.03.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071

A. Arežina, "Utjecaj godine i lokacije na sadržaj fenola i flavonoida u mljevenoj začinskoj paprici", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Osijek, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:151:905071